Zorgeloos doorwerken met het juiste servicecontract

Preventie is kenmerkend voor elk onderhoudscontract. Een batterij die regelmatig en goed onderhouden wordt, verbetert de continuïteit van uw inzet. U voorkomt stilstand en wachttijden als gevolg van onverwachte reparaties. Onze service is op afroep beschikbaar. Kiest u echter voor één van onze onderhoudscontracten, dan wordt de zorg voor uw batterij onze zorg.
Om de kwaliteit van uw batterij te waarborgen is onderhoud nodig. U investeert in uw eigen aanschaf en verhoogt daarmee ook de levensduur van uw batterij.
Eén van onze experts komt bij u op locatie. De onderhoudscontracten zijn:
Heeft u bijzondere onderhoud nodig, dan kijken we met u mee naar het optimale onderhoudscontract, zodat ook u de kwaliteit van uw batterij en/of lader gegarandeerd krijgt en de levensduur verlengt.
Weet u niet precies welk contract voor u het beste is? Onze experts helpen u graag hierbij. Bel ons en samen bepalen we de beste oplossing aan de hand van uw bedrijfssituatie en de inzet van uw batterij. Ook kunt u een mail sturen met uw contactgegevens, dan nemen wij contact met u op.
073 - 631 5 202
info@batterijcentrumnederland.nl

Aanvraag Onderhoud

Algemene maatregelen gebruik en onderhoud van een batterij

Het gebruik van een batterij is eenvoudig, gemakkelijk en praktisch volkomen veilig. Uiteraard moet men een aantal eenvoudige richtlijnen in acht nemen voor het gebruik en onderhoud om de veiligheid te waarborgen. Ook de levensduur wordt verlengd als er goed onderhoud wordt gepleegd.
Wat zijn de maatregelingen?
  • Batterij schoon en droog houden. Dit voorkomt kruipstromen. Kruipstromen kunnen brand en explosie veroorzaken
  • Bijvullen van de batterij mag alleen NA het laden en nooit vóór het laden
  • Bijvullen mag alleen met gedemineraliseerd (bv gedestilleerd) water. Niet hoger bijvullen dan tot de onderkant van de korf die in de celdop zit.
  • Nooit bijvullen met zuur
  • Batterij nooit dieper ontladen dan een s.g. van 1.13
  • Leg nooit gereedschap of metalen voorwerpen op de batterij
  • Batterijen laden in een goed geventileerde ruimte
  • Tijdens de (na)lading van de batterij ontstaan explosiegevaarlijke gassen. Roken, open vuur, lassen en slijpen in de omgeving van de batterij is verboden in verband met explosiegevaar.
  • Draag tijdens de werkzaamheden aan de batterij beschermende kleding, een veiligheidsbril, zuurbestendige handschoenen, etc.
  • Indien vloeistof uit de batterij in de ogen of op de huid komt, direct afspoelen met veel schoon water en indien nodig een arts raadplegen.Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contact