Reparaties aan batterijen en laders

Door het gebruik van uw batterij treedt er slijtage op. Reparaties zijn noodzakelijk om erger te voorkomen.

Bijvoorbeeld indien een batterij onvoldoende energie levert, is het mogelijk dat er een cel of een verbinding slecht is. Door deze te vervangen, is het in veel gevallen mogelijk om de levensduur van de batterij te verlengen. Vanzelfsprekend is dit aanzienlijk goedkoper dan het vernieuwen van de complete batterij.
Onze experts zijn gespecialiseerd in het vroegtijdig traceren van mogelijke (grotere) reparaties. Zij zullen altijd uitleggen waarom het verstandig is om een relatief kleine reparatie uit te voeren. Diverse redenen kunnen zijn:
 • Veiligheid
 • Verlengen levensduur batterij
 • Stilstand voorkomen
Reparaties van batterijen en laders horen bij onze specialiteiten van onze experts.
Onze experts staan voor u klaar.


Voordelen om met ons te werken zijn:

 • Al onze monteurs zijn vakinhoudelijk geschoold en opgeleid tot keurmeesters. Ze zijn onder andere NEN 3140 en VCA gecertificeerd. Vol trots kunnen we zeggen dat onze monteurs echte specialisten zijn op het gebied van batterijen en laders. Met ruime ervaring in het vak, krijgt u op al uw vragen een vakkundig advies en een passende oplossing.
 • We zijn allround en onafhankelijk.
  We beschikken over een eigen werkplaats, voorraad en gereedschap en doen (bijna) alles in eigen huis. We kunnen u daarom vaak snel helpen en zo verliest u bijvoorbeeld geen kostbare tijd door transport naar derden.
 • We zijn flexibel
  We zijn dag en nacht bereikbaar (indien nodig) en werken zowel in de werkplaats als op locatie.
 • We garanderen kwaliteit
  We leveren alleen de beste producten. Alle producten die onze werkplaats bereiken worden uitgebreid getest door ons en gaan alleen in perfecte staat de deur weer uit.

Elk contact met ons is een schot in de roos.

Contactformulier