Verleng de levensduur van uw batterij, lader en laadstation.

Gratis inspectie*

  • Batterij

  • Lader

  • Laadstation

Maak vandaag nog een afspraak voor de gratis inspectie* en profiteer van het advies van onze experts!

Laat een inspectie doen door één van onze experts. U krijgt direct inzicht in de status en conditie van uw heftruckbatterij, lader en laadstation. Ook adviseren we u over eventuele reparaties en/of aanpassingen die nodig zijn om stilstand te voorkomen en een veiligere omgeving te creëren.
* De inspectie wordt steekproefsgewijs uitgevoerd op uw vloot.

Contact

Wat kunt u van ons verwachten tijdens de inspectie?

We komen bij u langs en gaan samen uw vloot inspecteren. Tijdens de inspectie lopen we de batterijen, laders en laadstation na en zullen we steekproefsgewijs controles en metingen uitvoeren. De bevindingen worden direct omgezet in een advies op maat.

Batterij
Wilt u een gegarandeerde levensduur van minimaal 6 jaar hebben op uw batterij? Dan is onderhoud van groot belang. Tijdens onze visuele inspectie kijken we onder andere naar de status van de cellen, kabels, stekkers en waterniveau.

Laders
Elk type batterij heeft een eigen lader nodig. Het is belangrijk om de juiste combinatie lader - batterij te hebben, zodat de batterij optimaal wordt geladen. Ook een jaarlijkse keuring is wettelijk verplicht. Onder andere deze items checken we tijdens de inspectie.

Laadstation en omgeving
De inrichting van een laadstation is specialistenwerk dat aan veel wetten en regels onderhevig is. Dit is vastgelegd in de praktijkrichtlijn "Veilig werken bij het laden van traktiebatterijen (NPR 3299)". We checken onder andere een aantal belangrijke zaken die nooit mogen ontbreken bij een laadstation in verband met de veiligheid en milieu.