Meerdere Verkoopmedewerkers Buitendienst m/v (fulltime) voor diverse rayonsBatterijcentrum Nederland B.V. is voor meerdere rayons op zoek naar standvastige verkopers voor onze tractiebatterijen. Ben jij geboren voor de buitendienst? Zoek je de uitdaging en heb jij de ervaring en enthousiasme om onze batterijen en opladers te verkopen? Dan dagen wij je uit te solliciteren!

De competenties van onze ideale kandidaat

De competenties van onze ideale kandidaat
We zijn op zoek naar iemand met minimaal een MBO werk- en denkniveau, die met zijn enthousiasme en gezonde drive de commerciële kansen ziet in onze markt. Daarom is kennis en ervaring van de (tractie)batterijenmarkt een vereiste.
Verder hechten we waarde aan:
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • een goede dosis doorzettingsvermogen
  • een ambitieuze instelling en doelbewust gericht handelen
  • overzichtelijk en gestructureerd werken
  • in bezit van rijbewijs B
  • géén negen tot vijf mentaliteit!

Welke werkzaamheden ga je doen?

Als Verkoopmedewerker Buitendienst ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van onze klantenportfolio in jouw rayon op het gebied van de tractiebatterijen. Je kunt omgaan bij met de verantwoordelijkheid en de vrijheid die bij deze functie horen hoort. Verder stel je zelf offertes op en belt deze na. Deze functie vereist veel eigen initiatieven en een enorme drive om succesvol te zijn. De nadruk ligt dan ook altijd op presteren en de gestelde doelen halen. Verder verwachten we dat je:
  • bereid bent om je technisch te verdiepen in onze producten
  • werkervaring hebt in de tractiebatterijenmarkt
  • een aantal jaren ervaring hebt met het genereren van new business.

Waar kom je terecht?

We zitten met ons kantoor in Den Bosch. Vanuit hier bedienen wij heel de Benelux.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan met volop ontwikkelingskansen! Je werkt met helder gestelde doelen tegen een marktconform salaris. In het begin zal er intensieve begeleiding worden geboden, maar uiteindelijk is het aan jou om jezelf te bewijzen.

Ga je de uitdaging aan om te solliciteren? Je sollicitatie en gegevens behandelen we vertrouwelijk en discreet. Wil je meer informatie, neem contact op met ons, 073 - 631 5 202.

Solliciteer