We verkopen, verhuren én onderhouden batterijen, laders en toebehoren.
Daarnaast kunnen we ook de onderhoud, service, keuringen, inspecties en reparaties uitvoeren, zodat u een minimale stilstand heeft.


We staan garant voor:

  • scherpe prijs
  • snelle levering
  • hoog
  • waardige kwaliteit
  • deskundig advies
  • een optimale capaciteitsinzet voor uw vervoersmiddel.


U kunt bij ons terecht voor tractiebatterijen, monoblocks, lithium-ion batterijen en laders. Zo leveren wij de tractiebatterijen en laders ten behoeve van intern transportmaterieel zoals heftrucks, reachtruck, etc. Maar ook de startbatterijen voor het starten van personenauto's, vrachtwagens en motoren. Deze startbatterijen horen bij de groep monoblocks. Binnen deze groep leveren wij ook de gesloten AGM en gel loodblokken, de semi-tractie en tractie monoblocks voor bijvoorbeeld computersystemen, alarminstallaties, laadkleppen van vrachtwagens en schrob- en veegmachines en hoogwerkers.

Ook de nieuwste ontwikkeling, de lithium-ion batterij, kunnen we leveren. Hier zijn speciale toepassingen en laders voor. Laat u zich informeren door onze experts naar de mogelijkheden bij u.

Bovendien zitten in ons leveringsprogramma ook de stationaire batterijen en -laders die worden gebruikt voor grotere noodstroomvoorzieningen van ziekenhuizen, openbare gebouwen en industriële productieprocessen die niet onderbroken mogen worden door netstroomstoringen.

Gebruikte tractiebatterijen

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor gebruikte tractiebatterijen. Omdat wij het centrum zijn van de batterijen, kopen we ook gebruikte batterijen in. De batterij wordt door onze experts uitvoerig getest. Iedere gebruikte batterij die we verkopen wordt de capaciteit in een testrapport vastgelegd.

Wilt u meer informatie of advies voor uw capaciteitsvraag? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Contactformulier