Hét centrum van de batterijen en laders

Elk contact met ons is een schot in de roos!


Batterijcentrum Nederland is er voor u. Wij leveren niet alleen een compleet programma van batterijen en laders, wij zíjn het centrum van de batterijen en laders. Onze expertise op dit gebied is enorm en dit is gebundeld in Batterijcentrum Nederland. Voor al uw vragen op het gebied van (heftruck)batterijen en batterijladers kunt u bij ons terecht.

Batterijcentrum Nederland op TV bij RTL 7 - Ondernemend Nederland - Thema Mobiele economie

Sinds de ontdekking van de batterij aan het einde van de 19e eeuw is er veel veranderd. Het aanbod van verschillende vormen van energie is enorm gegroeid en veranderd. Op steeds meer manieren wordt er energie gewonnen en verbruikt. Ook de vraag van energie is toegenomen. Er zijn steeds meer elektrische toepassingen, die vragen om meer elektrische energie. Juist in deze tijd is goede voorlichting nodig over wat de optimale oplossing is voor uw situatie. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

We verkopen, verhuren én onderhouden. Daarnaast kunnen we ook de reparaties, service, keuringen, inspecties en reparaties uitvoeren, zodat u een minimale stilstand heeft. We staan garant voor:
  • scherpe prijs
  • snelle levering
  • hoogwaardige kwaliteit
  • deskundig advies
  • een optimale capaciteitsinzet voor uw vervoersmiddel.

U kunt bij ons terecht voor heftruckbatterijen, monoblocks, lithium-ion batterijen en laders. Zo leveren wij de tractiebatterijen en batterijladers ten behoeve van intern transportmaterieel zoals heftrucks, reachtruck, etc. Maar ook de startbatterijen voor het starten van personenauto's, vrachtwagens en motoren. Deze startbatterijen horen bij de groep monoblocks. Binnen deze groep leveren wij ook de gesloten AGM en gel loodblokken, de semitractie en tractie monoblocks voor bijvoorbeeld computersystemen, alarminstallaties, laadkleppen van vrachtwagens en schrob- en veegmachines en hoogwerkers.
Ook de nieuwste ontwikkeling, de lithium-ion batterij, kunnen we leveren. Hiervoor zijn speciale toepassingen en laders. Laat u zich informeren door onze experts naar de mogelijkheden bij u.

Bovendien zitten in ons leveringsprogramma ook de stationaire batterijen en -laders die worden gebruikt voor grotere noodstroomvoorzieningen van ziekenhuizen, openbare gebouwen en industriële productieprocessen die niet onderbroken mogen worden door stroomstoringen.

Wilt u zelf de deskundigheid in huis hebben? Wij kunnen ook uw monteurs opleiden op het gebied van batterijen en -laders. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact op via 073 - 631 5 202 of mail ons op info@batterijcentrumnederland.nl.

U bent van harte welkom bij ons in Den Bosch. De koffie staat altijd voor u klaar.
Wij zijn úw partner binnen de wereld van batterijen en laders. Bij ons is elk schot raak!